Travel and Visa

Choosing the right vacation is an important decision. Choosing the right agent is an even bigger decision. Don't leave your vacation to chance. Insist on the best... Unimax Travel.

Whether business or pleasure, UnimaxTravel delivers. Internet Travel sites list hotels and destinations, but offer little else. Our years of experience in the industry will help you design theperfect traveling experience. From romantic getaways to large events, our experienced agents will handle all the details. Traveling does not need to be stressful. You can count on us forgreat value and dependable service.

Leave the planning to us!                                                                                                             

We arrange travel air, land and sea. We can arrange the perfect destination package including, resorts, conference rooms and meeting locations, special events, and attractions.

Lựa chọn chuyến đi nghỉ mát là một quyết định quan trọng. Nhưng, lựa chọn đại lý du lịch là một quyết định thậm chí còn quan trọng hơn. Bạn đừng mạo hiểm khi tổ chức chuyến đi nghỉ mát của bạn. Bạn nên chọn đại lý nhiều kinh nghiệm và tận tâm nhất ... Đó là Unimax Travel.

Trên các trang web Du Lịch giới thiệu rất nhiều khách sạn và nơi du lịch, nhưng rất khó để kiếm được các điểm vừa ý. Nhiều năm kinh nghiệm trong ngành du lịch của chúng tôi sẽ giúp bạn đi du lịch hoàn hảo. Tổ chức du lịch không cần phải căng thẳng. Bạn có thể tin tưởng vào chúng tôi để lo tất cả từ A-Z.

Chúng tôi tổ chức du lịch hàng không, biển và đất liền. Chúng tôi có thể sắp xếp các gói du lịch hoàn hảo bao gồm chỗ ở chu đáo, ăn uống ngon miệng, và các điểm tham quan lý tưởng nhất.

Unimax Travel is affiliating with TripAdvisor, the premier travel company in the world, to provide you the most comprehensive information for your travel needs.  Please click below to start your wonderful vacation.

Unimax Travel liên kết với TripAdvisor, một tập đoàn du lịch hàng đầu thế giới, để cung cấp bạn thông tin đầy đủ nhất cho tất cả nhu cầu du lịch của bạn.  Xin bấm nút dưới đây để bắt đầu chuyến du lịch lý tưởng của bạn.  We specialize in EXPRESS VISA services in Vietnam.   We can provide entry visa within 30 minutes.  Upon arrival, our representative will wait and assist you for smooth entry through immigration.  We offer discounts for travel agencies.

Chúng tôi chuyên làm thủ tục EXPRESS VISA khẩn về Việt Nam. Chúng tôi có thể cấp cho bạn visa nhập cảnh trong vòng 30 phút. Khi xuống sân bay, đại diện Công Ty sẽ chờ đợi và hỗ trợ bạn để qua cửa khẩu dễ dàng. Chúng tôi có giá đặc biệt cho các đại lý du lịch.

Popular destinations / Địa Điểm Du Lịch:


Vietnam
Europe 
Asia 
North America 
Australia 
Caribbean 
Cancun 
Mexico 
Romantic Getaways
Family Travel
All-inclusive resorts
Extreme Adventure

Travel By / Đi Bằng:

Cruises
Airlines
Train
Bus
Jeep Tours

Web Hosting Companies